Fotowoltaika Wrocław Panele Fotowoltaiczne Pompy Ciepła Instalacje Fotowoltaiczne Montaż Fotowoltaiki we Wrocławiu Pompa Ciepła Dolnośląskie Legnica Jelenia Góra Wałbrzych Lubin Głogów Świdnica Opole Leszno Opolskie Lubuskie Wielkopolska Dofinansowanie Dotacja Leasing Raty Finansowanie Kredyt Fotowoltaika Dla Domu Jednorodzinnego Firmy Przemysłu Rolnika Gospodarstwa Rolnego Budynku Wielorodzinnego Bloku Basenu Aquaparku Budynku Użyteczności Publicznej Wspólnoty Mieszkaniowej Spółdzielni Sadownika Szpitala Hotelu Agroturystyki Hurtowna Instalacja Fotowoltaiczna Firmy Mój Prąd na Ziemi Dachu Ranking Firm od Fotowoltaiki z Montażem Czyszczenie Serwis Monitoring Sprzedaż Transport Opieka Konserwacja Tani Panel Fotowoltaiczny Wrocław Wałbrzych Legnica Jelenia Góra Lubin Głogów Oleśnica Bolesławiec Świdnica Zielona Góra Gorzów Wielkopolski Nowa Sól Żary Opole Kędzierzyn-Koźle Nysa Brzeg Katowice Częstochowa sosnowiec Gliwice Zabrze Bielsko-Biała Bytom Rybnik Ruda śląska Tychy Dąbrowa Górnicza Chorzów Jaworzno Jastrzębie-Zdrój Mysłowice Poznań Kalisz Konin Piła Ostrów Wielkopolski Gniezno Leszno Luboń Łódź Piotrków Trybunalski Pabianice Tomaszów Mazowiecki Bełchatów Zgierz Tanio Cena Promocja Najlepsze Tainie Cennik Sunenergy

Opinie

Przeczytaj opinie klientów, którzy nam zaufali i powierzyli nam wykonanie swojej wymarzonej instalacji fotowoltaicznej z panelami fotowoltaicznymi.

Opinia

Rated 5,0 out of 5
2 grudnia 2022

Bardzo ciekawy pomysł. Panele słoneczne są kosztowne, lecz zaoszczędzone na prądzie pieniądze oraz otrzymane koszty za sprzedaż prądu zwracają kwotę paneli.

Mateusz

Wszystko na plus

Rated 5,0 out of 5
7 września 2022

Projekt na piątke. Panele fotowoltaiczne to świetny pomysł żeby zaoszczędzić i jeszcze zarobić.

Darek

Fotowoltaika dla rolnika

Rated 5,0 out of 5
30 czerwca 2021

Zamówiłem instalacje o dużej mocy dla mojego gospodarstwa rolnego. Jestem zadowolony z jakości i niezawodności zamontowanych paneli fotowtaicznych sharp.

Jacek

Fotowoltaika

Rated 5,0 out of 5
1 lutego 2021

Przez małą wiedze w temacie obawiałam sie instalacji fotowoltaicznych. Na moje szczęście projektanci i doradcy z tej firmy wspierali mnie na każdym etapie realizacji instalacji. Bardzo dziękuje, instalacja sprawuje się świetnie.

Paweł

Panele Fotowoltaiczne

Rated 5,0 out of 5
15 listopada 2020

Bardzo szeroki wybór paneli fotowoltaicznych. Mają do wyboru topowe panele full black, half-cut oraz sharp.

Tadeusz

Instalacja fotowoltaiczna

Rated 5,0 out of 5
11 czerwca 2020

Duża wiedza w temacie i profesjonalne podejście fachowców z tej firmy. Dziękuje za idealna instalacje fotowoltaiczną

Julia

Fotowoltaiczne Panele słoneczne

Rated 5,0 out of 5
28 lutego 2020

Projektanci wykonali super projekt instalacji fotowtaicznej. Jestem wdzięczna za dużą pomóc w doborze odpowiednich dla mnie paneli fotowoltaicznych. Instalacja sprawuje się idealnie. Polecam

Katarzyna

Panele fotowoltaiczne dużej mocy

Rated 5,0 out of 5
21 września 2019

Wybrałem ofertę fotowoltaiki dla firm. Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnie wykonanej instalacji fotowoltaicznej.

Krzysztof

Fotowoltaika panele słoneczne

Rated 5,0 out of 5
1 lipca 2019

Rzetelna i profesjonalna firma. Wszystko zgodnie z ustaleniami i terminowo. Szczerze polecam.

Marcin

Fotowoltaika dla domu

Rated 5,0 out of 5
7 maja 2019

Konkurencyjne koszty instalacji. Fotowoltaika wykonana fachowo. Monteży to specjaliści w swojej dziedzinie.

Andrzej

Fotowoltaika

Rated 5,0 out of 5
15 sierpnia 2018

Polecam usługi tej firmy . Bardzo miła i dobra obsługa klienta od początku do końca. Udzielono mi odpowiedzi na wszystkie pytania oraz otrzymałem pomoc.

Miłosz

Fotowoltaika dla domu

Rated 5,0 out of 5
3 kwietnia 2018

Profesjonalne doradztwo i dobra obsługa.

Jarosław

Fotowoltaika dla domu

Rated 5,0 out of 5
7 grudnia 2017

Bardzo miła współpraca. Instalacja zrobiona wzorowo. Wszystkie etapy współpracy przebiegały bezproblemowo. Firma bardzo dobra. Szczerze polecam.

Damian

Wycena instalacji fotowoltaicznej

Rated 5,0 out of 5
16 września 2017

Jestem bardzo zadowolony z usługi konsultacji oraz montażu.

Grzegorz

Montaż paneli fotowoltaicznych

Rated 5,0 out of 5
3 marca 2017

Profesjonalnie zamontowana instalacja fotowoltaiczna, do niczego nie można się przyczepić. Szczerze polecam.

Oliwier

Fotowoltaika dla gospodarstwa rolnego

Rated 5,0 out of 5
5 listopada 2016

Od fazy projektu do oddania instalacji wszystko rzeczowo, sprawnie i w przyjaznej atmosferze. Bardzo dobry kontakt z szefem i ekipą montażową. Specjaliści. Szczerze polecam.

Tomasz

Fotowoltaika dla firm

Rated 5,0 out of 5
27 lipca 2016

Profesjonalna, rzetelna firma, a przy tym miła obsługa. Szybkie i rzeczowe załatwienie sprawy od początkowych formalności, przez dostawę, montaż.

Stanisław

Instalacje fotowoltaiczne dla domu

Rated 5,0 out of 5
22 marca 2016

Polecam tę firmę zarówno na małe jak i większe dachy. Profesjonalizm i rzetelność świadczonej usługi

Radosław

Panele Fotowoltaiczne

Rated 5,0 out of 5
14 października 2015

Firma ma wieloletnie doświadczenie w branży i to naprawdę widać, bo wzorowo wykonuje swoją robotę.

Maciej

Fotowoltaika dla domu

Rated 5,0 out of 5
23 maja 2015

Nie miałem za dużej wiedzy o instalacjiach fotowoltaicznych, lecz pracowicy wszytko klarownie przedstawili. Pokazali przewidywane zyski i czas spłaty kosztów instalacji. Polecam bardzo pomobna obsługa

Karol

Fotowoltaika dla dużych obiektów

Rated 5,0 out of 5
30 listopada 2014

Jestem właścicielem tartaku, zdecydowałem się zainwestować w instalacje fotowoltaiczną, pracownicy bardzo dobrze zadbali o dbałość projekt że względu na dużą powierzchnię instalacji. Mimo ogromnego rozmiaru paneli fotowoltaicznych monteży bardzo sprawnie przeprowadzili montaż instalacji. Polecam właścicielom firm

Łukasz

Fotwoltaika koszty instalacji

Rated 5,0 out of 5
17 września 2014

Firma przeprowadziła bardzo profesjonalną oraz dokładną wycenę instalacji. Jestem pozytywnie zaskoczony.

Marek

Fotowoltaika panele słoneczne

Rated 5,0 out of 5
2 marca 2014

Dobrze ze zaufałam tej firmie, wszystko wytłumaczyli oraz odpowiedzieli na wszelkie pytania. Instalacja zamontowana, właścicielka zadowolona.

Monika

Fotowoltaika montaż projekt

Rated 5,0 out of 5
6 kwietnia 2013

Szybko wykonana wycena oraz projekt. Błyskawicznie zamontowane panele fotowoltaiczne. Wszystko poszło sprawnie i bezproblemowo.

Arek

Instalacje fotowoltaiczne na gruncie

Rated 5,0 out of 5
30 sierpnia 2012

Niestety nie było u mnie możliwości zamontowania paneli fotowoltaicznych na dachu, fachowcy doradzili rozwiązanie wykorzystujące stelaże naziemne. Świetne wyjście z sytuacji, jestem zadowolona.

Karolina